De magie na overgave

Jan Bossuyt

Bestellen via: Ga naar shop

Met de Ladder naar Bewust-zijn als werkmethode

In dit boek, tweede druk en herwerkte versie, gaat ondernemer Jan Bossuyt dieper in op de vraag hoe iemand zijn of haar vermogen tot bewust-zijn beter kan ontwikkelen en gebruiken. Hij heeft met De Ladder naar Bewust-zijn een stappenplan ontwikkeld om voorbij de vele weerstanden te geraken tegen bewust bezig zijn. Volgens de auteur ligt bij die overgave aan alle angsten en storende gedachten de sleutel tot ‘meer mens zijn’.

Bestel nu!

Jan Bossuyt is een inspirerende ondernemer. “In dit boek ga ik dieper in op de vraag hoe iemand zijn of haar vermogen tot bewust-zijn beter kan ontwikkelen en gebruiken. Ik heb met de Ladder naar Bewust-zijn een stappenplan ontwikkeld om de weerstanden tegen bewust bezig zijn te overwinnen. Volgens mij ligt hier de sleutel tot meer mens zijn. Bewust-zijn van de eigen weerstanden en de overgave eraan stelt je beter in staat om je eigen weg te kiezen en niet meer van anderen afhankelijk te blijven. Het loslaten van alle weerstand tegen lijden, angsten en nare gedachten en de totale overgave eraan bleek de sleutel tot bevrijding. Het was een magische ervaring.”

Biografie auteur:

Jan Bossuyt  °1939 Burgerlijk Scheikundig Ingenieur MBA Vlerick Leuven Gent Management School 1965 – 2004: algemeen directeur van Boss Paints (Waregem-Beveren–Leie) en stichter van de Colora-winkelformule Verf met Advies. Op vandaag bestuurder.


Klik hier voor de bundelkorting

Denken aan het verlangde resultaat betekent onmiskenbaar leven in de toekomst, en dat is een lagere vorm van bewustzijn.

– Jan Bossuyt