Iedereen leider

Joeri Perneel

Bestellen via: joeri@makethegroup.com

Jij Ook!

Pionier Joeri Perneel bouwde de afgelopen jaren verschillende ondernemingen uit die allemaal onder de koepel van Make the Group zitten. In dit boek geeft hij aan waarom leiderschap de afgelopen jaren sterk onder druk staat, waarom er een grote behoefte is aan nieuw leiderschap en waarom iedereen die rol op zich kan nemen.

Biografie auteur:

Joeri Perneel is ondernemer, consultant, sportman en familieman.
Geboren (1975) in Izegem, woont hij tot zijn 28ste in Brugge.
Voor zijn job verhuist hij begin de jaren 2000 naar Brussel.

Hij startte zijn loopbaan in de horeca, waarna hij overstapte naar een salesfunctie bij Imperial Tobacco. Nadien hielp hij bij de oprichting van de tabaksgroothandel All Tab. Tussen 2001 en 2006 bekleedde hij diverse salesfuncties bij Gallaher Ltd (fabrikant van oa Bensen & Hedges). Op 1 januari 2007 nam hij het eerste bedrijf, Krea Sales, over.

Momenteel staat Joeri aan het hoofd van Make The Group. Zijn eigen opgerichte holding waar diverse service bedrijven in sales marketing en HR onder zitten. In 2011 richtte hij het franchiseconcept Kiosk by Make op.

Na de ontsporingen van de laatste jaren is er nood aan sterk leiderschap dat gestoeld is op de tien pijlers die in dit boek aan bod komen, maar ook op visie, moed en een breed maatschappelijk draagvlak.

– Joeri Perneel