Kracht in ontspanning

Bestellen via:

De weg van tai chi

Dit boek beschrijft een uniek oefensysteem waardoor je ervaart dat ontspanning vol is, ademhaling energie opbouwt en volheid stabiliteit en beweeglijkheid biedt. Naast een heldere theoretische achtergrond maken bijna 200 foto’s het systeem overzichtelijk en bruikbaar. Het uitvoeren van de oefeningen laat toe dat er een fenomeen ontwaakt in je lichaam, kracht in ontspanning. Het oefensysteem zet de deur open naar de onuitputtelijke bron van energie die in ieder van ons verscholen ligt, de basis voor een gezond en gelukkig leven in deze maatschappij.

Tai chi is een eeuwenoude bewegingsvorm waarvan de principes heel actueel zijn.

De huidige maatschappij evolueert, is jachtig en oppervlakkig. We dreigen steeds meer af te dwalen van ons natuurlijk zijn. Nochtans kunnen we daar niet buiten. De basisprincipes zullen altijd dezelfde blijven. Als we deze niet respecteren en steeds verder afdwalen, creëren we meer en  meer spanning en stress. Tai chi daarentegen draagt de volgende natuurlijke principes in zich: ontspanning, houding, ademhaling, stretching en ontspannen bewegen.

Met dit boek wil Yves Verbeeck een oefenmethode aanbieden om je energie te ontwikkelen. Je ontdekt hoe stabiliteit en beweeglijkheid, standvastigheid en flexibiliteit, yin en yang harmonieus ter beschikking van je wil in je lichaam aanwezig zijn. Er ontwaakt terug een fenomeen in jezelf, kracht in ontspanning.

De oefeningen zorgen ervoor dat je inzicht krijgt en tegelijkertijd de kracht voelt om in harmonie met jezelf te leven. De garantie voor een leven zonder stress.

In dit boek vind je naast een logische uitleg ook verschillende schema’s en heel toegankelijke oefeningen die dit alles verduidelijken.