Stilte, ik spreek!

Sylvie Verleye

Bestellen via:

Dit boek is een praktische gids, boordevol tips om krachtige en memorabele presentaties te geven. Het is bestemd voor iedereen die zijn presentatietechnieken wil verbeteren, maar vrouwen zullen er net iets meer uithalen want er komen een aantal typisch ‘vrouwelijke tips’ en topics aan bod, zoals het al dan niet bestaan van het ‘glazen plafond’. En toch kan iedereen heel wat opsteken van dit boek, want op vlak van presentatietechnieken bestaat er geen onderscheid tussen mannen en vrouwen. Er bestaan alleen schitterende sprekers.

Als research voor dit boek interviewt de auteur dertig vrouwen aan de top in België. Hoe belangrijk was presenteren voor hun carrière? Wat zijn volgens hen sterke presentaties? Hoe presenteren zij en wat werkt bij een presentatie? Deze vrouwen krijgen niet alleen een stem maar ook een gezicht. Sylvie werkte samen met fotograaf Kris Vandamme die de sterke verhalen ondersteunde met sterke beelden.

Wat je leest in dit boek zijn vooral verhalen, persoonlijk een eerlijke verhalen. Je ontdekt een schat aan presentatie-ervaringen. Experimenteer met de tips uit dit boek en verras jezelf en je publiek. Dit boek is reeds toe aan een tweede druk.

Biografie auteur:

Sylvie Verleye is geboren op 22 juni 1971 en studeerde af als Germaniste. Sylvie begon haar professionele carrière in de executive search sector. 2 jaar was ze consultant bij Schelstraete & Desmedt. Met haar overstap naar IBM versterkte ze het workforce team binnen het HR departement.

In 2000 volgde Sylvie Verleye haar roeping en zette ze haar eerste stappen in de opleidingswereld. De opleiding <i>presentatie technieken</i> boeide haar uitermate en ze specialiseerde zich in de topic. Haar job groeide uit tot een passie. In 2009 publiceerde ze haar eerste boek ‘Stilte, ik Spreek!’ . In 2010 richtte  ze haar eigen presentatiebedrijf Simply Talking op. Sylvie Verleye is gehuwd en heeft 3 zoontjes.

Ik oefen luidop want dat zorgt ervoor dat ik niet afdwaal tijdens de presentatie.

– Sylvie Verleye