Coaching

The Power of Books

° Hoe en wanneer begin je aan een eigen boek?

° Hoe vind je de tijd en motivering om je eigen boek te schrijven?

° Hoe maak je je boek uniek?

Tussen droom en daad staan wetten en praktische bezwaren in de weg, om de gevleugelde woorden van Willem Elsschot te gebruiken. Nochtans is auteur worden en een eigen boek maken geen Herculeswerk.

Sterker nog: precies omdat je eigen visie als coach, trainer, adviseur of ondernemer zo goed in je hoofd zit, is het relatief eenvoudig je eigen boek te schrijven. Je hebt enkel een duwtje in de rug nodig. Iemand die je de hand reikt waar je je voet kunt op zetten om de muur over te klimmen. Precies dat is de sterkte van ‘The Power of Books’. We zorgen voor een begeleiding van A tot Z met een planmatige aanpak om je boek niet enkel te maken, maar ook om het te doen uitgroeien tot een bestseller. We zijn de vriend die jou hulp biedt om je droom in realiteit om te zetten.

Hoe doen we dat?

Tijdens een inspiratiesessie bekijken we waar je als auteur al staat. Wat is je voornaamste rem om echt van start te gaan? Heb je alleen nog maar losse ideeën of al een structuur? Of heb je al een manuscript? Heb je vooral nood aan een eindredacteur? Of zoek je de juiste vormgeving voor je boek? Aan de hand van de antwoorden op die vragen stellen we een jaarprogramma op maat op. Een persoonlijk traject dat we “Je boek als springplank naar succes” noemen. In eerste instantie om je boek te realiseren en vervolgens om zowel je boek als je bedrijf verder te laten groeien.

In het jaarprogramma krijg je hiervoor alle informatie en sleutels aangereikt zodat ook jouw naam een merk wordt en jouw zaak gekend en erkend wordt. Je boek zorgt ervoor dat jij aan autoriteit wint en erkend wordt als expert in je vak. Je boek leeft niet enkel verder na verschijning maar je ontwikkelt ook nieuwe producten waardoor je opbrengsten toenemen.

De begeleiding levert jou onder meer het volgende op:

° Autoriteit en erkenning in je sector.

° Meer visibiliteit die vanzelf voor leads en nieuwe klanten zorgt.

° Erkenning als spreker, dankzij expertise in je vak.

° Persaandacht.

° Focus, zelfvertrouwen en uitstraling.

The Power of Books