Onze aanpak

Maatwerk

Naargelang je specifieke doelstellingen werken we een voorstel op maat uit. Wat wil je precies met je boek bereiken? Voor welke doelgroep is het bestemd? Hoe moet je boek je visie en expertise uitdragen, zowel binnen als buiten je organisatie?

Yin Books zorgt voor een aanpak op jouw maat. Je bezorgt ons een afgewerkt manuscript en wij drukken het. Je zorgt zelf voor een grafisch ontwerper of wij spreken iemand aan uit ons team.

Yin Books zorgt voor een aanpak op maat. Misschien wil je enkel je manuscript uitgegeven zien? Of wil je liever dat onze redacteurs meteen met je teksten aan de slag gaan? Je wilt enkel je teksten laten opmaken? Of je droomt van een druk bijgewoonde boekvoorstelling? Alles kan!

Als dit boek in alle opzichten aantrekkelijk is voor de lezer, dan mag Laurence trots zijn op het wezenlijk aandeel dat zij daarin vertolkte.

Jan Bossuyt, auteur van ‘De magie na overgave’

Persoonlijke aanpak

Wij nodigen je graag uit in ons kantoor in Gent om samen je droom om te zetten in een non-fictieboek. We luisteren graag naar je visie en vullen die graag aan met onze expertise. Doorheen de gesprekken werken we samen een uniek concept uit voor je boek.

We spreken voor elk aspect de juiste expert uit ons ervaren ervaren team aan. Flexibiliteit is een must. Een Deadline is heilig. En alles is bespreekbaar.

Laurence heeft niet alleen het boek uitgegeven, ze is ook mijn coach geworden.

Sylvie Verleye, auteur van ‘Stilte, ik spreek’

Coaching

Een boek is een krachtig medium om jezelf of je bedrijf in de kijker te zetten. Yin Books zet daarom zwaar in op coaching en begeleiding onder de noemer ‘The Power of Books’.

Of het nu gaat om een langdurige begeleiding om tot een manuscript te komen, of een losse workshop. Bij The Power of Books kan je je permanent bijschaven en in een gevarieerd opleidingsaanbod beter leren schrijven (Start to Write), blogposts schrijven (Start to blog), sociale media inzetten (Start with Social Media), …

Bedankt om me achter de schermen van de boekdrukkunst, en al wat eraan vooraf gaat, toe te laten.

Werner Dekkers, auteur van ‘Building Experience’

Interesse? Zelf een boek uitgeven?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek

Contacteer Laurence

Laurence Verwee